Menu
Oferta
melatonina-universal

MELATONINA 3 Mg – Oferta x 5

La melatonina és una hormona que es troba en forma natural al cos ,la melatonina que s'usa com a medicament generalment és sintetitzada al laboratori.

30.00€ 75.00€

Comparar

Detalls del producte

La MELATONINA 3 Mg, és una hormona que es troba en forma natural al cos. la melatonina que s’usa com a medicament generalment és sintetitzada al laboratori es troba més comunament disponible en forma de pastilles, però també s’elaboren formes farmacèutiques per col·locar entre les genives i la galta o sota la llengua això permet que la melatonina sigui absorbida directament pel cos.

La gent fa servir la melatonina per ajustar el rellotge intern del cos.

S’usa per al “jet lag”,per ajustar els cicles de son / vigília a les persones el horari diari de treball canvia(trastorn de canvis de torns de treball) i per ajudar les persones cegues a establir un cicle de dia i de nit.

La melatonina també s’usa per al tractament de la incapacitat per conciliar el son(insomni); per a la síndrome de la fase retardada de son (DSRs); per l’insomni associat amb el trastorn de dèficit d’atenció i hiperactivitat (TDAH); l’insomni causat per un tipus de medicaments anomenats bloquejadors beta que s’usen per a la pressió arterial alta; per problemes del son en els nens amb problemes de desenvolupament que inclouen l’autisme, la paràlisis cerebral i discapacitat intel·lectual.

També s’utilitza com una ajuda per dormir després que es discontinua l’ús dels medicaments anomenats benzodiazepines i per reduir els efectes secundaris que es poden produir després de deixar de fumar.

Algunes persones fan servir melatonina per la malaltia d’Alzheimer, per al brunzit de orelles, la depressió, per a la síndrome de fatiga crònica (SFC), la fibromiàlgia, les migranyes i altres mals de cap, per a la síndrome de l’intestí irritable (SII), per la pèrdua de massa òssia (osteoporosi), per a un trastorn del moviment anomenat diskinesia tardana (TD), per a la epilèpsia.

També s’usa com un agent contra l’envelliment, per a la menopausa i per al control de la natalitat.

Altres usos inclouen per al càncer de mames, el càncer del cervell, el càncer del pulmó, el càncer de la pròstata, el càncer del cap, el càncer del coll i el càncer gastrointestinal.

La MELATONINA també s’usa per al tractament d’alguns dels efectes secundaris que ocorren en tractar el càncer (quimioteràpia).

Aquests inclouen la pèrdua de pes, el dolor dels nervis, la debilitat i la reducció en el nombre de les cèl·lules encarregades de formar els coàguls (trombocitopènia).

També s’utilitza per calmar la gent abans que se’ls doni anestèsia per a una cirurgia.

Composició: Cada comprimit conté: Melatonina 3 mg.

MELATONINA Andorra