Menu
Businesswoman eating bar of chocolate

Satiété el nou remei per perdre pes

El somni de totes és tenir la recepta per passar menys gana, no picar, perdre pes i sentir-se millor en el seu cap … que hi ha!?
El laboratori de “Les 3 Chênes” ofereix un nou producte anomenat Satiété que en l’actualitat sembla ser la millor manera de tenir èxit amb la seva dieta fàcilment!

Incapaç de resistir a un gelat de xocolata en plena dieta? El laboratori de “Les 3 Chênes” va trobar la solució! Oferint un suplement alimentari 100% natural que ajuda a prevenir el pica-pica compulsiu. Aquesta píndola miraculosa és ben anomenat: “sacietat”. El seu secret? Inhibeix la recaptació de la serotonina (que es produeix sobretot entre les persones ansioses o deprimides) i ajuda a regular la gana, l’estat d’ànim i emocions. Satiété millora els trastorns psicològics i per tant evita la formació d’esquerdes entre els àpats.

Moltes proves han demostrat que el seu efecte saciant en realitat estava perdent pes. El 80,65% de les persones que han provat Satiété perdre fins 2.8 kg en 2 setmanes en 1 mes 3,5 kg i 4,5 kg en 2 mesos. Xifres temptadores, però això no és tot! L’estudi demostra que podem reduir cuixa fins a 6 cm en 8 setmanes! Satiété el nou remei per perdre pes!

Una caixa de Satiété conté el programa d’un mes que no implica contres-indicacions o efectes secundaris. Només cal prendre 1 comprimit al dia abans de l’esmorzar.

Consulti preu Andorra Satiété el nou remei per perdre pes.

Share this Post!
About the Author : tecnic
0 Comment