Menu
Pharmaton-geriatric

Pharmaton Geriatric el suplement per a tota la família

Pharmaton Geriatric el suplement per a tota la família, és un suplement alimentari fet per el laboratori suís , famós a tot el món que està científicament provat amb referència a l’eficàcia.
La seva excel·lent combinació d’extracte estandarditzat de ginseng G115, vitamines, minerals i oligoelements, que aporta a l’organisme els elements essencials per a un bon rendiment físic i mental. La seva fórmula és lliure de sucre, de manera que no provoca l’increment de pes.
L’extracte estandarditzat de Ginseng G115 fa créixer el nivell de l’activitat cel·lular, a més d’augmentar l’absorció d’oxigen, perllongant així la vida cel·lular i prevenint l’envelliment precoç.
La manca de vitamines, minerals o oligoelements pot desencadenar en diversos desordres en l’organisme que poden ser debilitat, cansament, fatiga, falta de vitalitat i baixes defenses immunològiques.
Diversos estudis clínics adreçats a diferents grups d’edats, gent gran, joves i mitjana edat han demostrat un increment físic i mental posteriorment a l’administració de Pharmaton Geriatric.

Formulació Pharmaton Geriatric:

Cada càpsula conté:extracte estandarditzat de Ginseng G115 (Panax ginseng) 40 mg Vitamina A (palmitat de retinol) 2667 UI de vitamina D3 (colecalciferol) 200 UI de vitamina E (acetat de racealfatocoferol) 10 mg Vitamina B1 (nitrat de tiamina) 1,4 mg de vitamina B2 (riboflavina) 1,6 mg Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) 2 mg de vitamina B12 (cianocobalamina) 1 mcg Biotina 150 mcg Nicotinamida 18 mg Vitamina C (àcid ascòrbic) 60 mg Àcid fòlic 0,10 mg de coure (cúpric sulfat) 2 mg de manganès (sulfat de manganès monohidratat) 2,5 mg de magnesi (sulfat de magnesi) 10 mg de ferro (sulfat ferrós) 10 mg de zinc (sulfat de zinc monohidratat) 1 mg de calci (fosfat de calci dibàsic) 100 mg Seleni ( selenita de sodi) 50 mcg 100 mg de lecitina de soja.

Si vol conèixer més sobre Pharmaton Geriatric segueixi llegint aquí!

Share this Post!
About the Author : tecnic
0 Comment