Menu
LEVURE DE RIZ ROUGE

Els beneficis del Llevat d’arròs vermell

El Llevat arròs vermell s’ha utilitzat durant segles a la Xina com a conservant, aliment i també com a medicina. Està fet per la fermentació d’un tipus de llevat anomenada Monascus purpureus sobre l’arròs vermell. En la medicina xinesa, s’utilitza des de fa mil·lennis per reduir el colesterol, millorar la circulació sanguínia i ajudar a problemes digestius.
Una recent publicació al PubMed ( Chinese xarxa yeast rice versus lovastatin effects on prostate cancer cells with and without androgen receptor overexpressio), mostra nou assaig en el qual revela que el llevat d’arròs vermell conté vuit monacolinas diferents que inhibeix el colesterogénesis, que és fonamental en el creixement de cèl·lules tumorals.
El Llevat d’arròs vermell conté químics que són similars als medicaments receptats d’estatines. Un d’ells, anomenat monacolina K, té la mateixa composició que la lovastatina.
Els metges recepten estatines per baixar els nivells de colesterol LDL “dolents” i ajudar a reduir el risc de malalties del cor.
Diversos estudis han demostrat que el llevat d’arròs redueix el colesterol gràcies al “Monascus purpureus”, enzims que frena la producció de colesterol.
En la seva composició també trobem altres àcids grassos insaturats, isoflavones i fitosterols, antioxidants que contribueix a reduir el colesterol, controlen els nivells de sucre en la sang i regulen el pes .Per la qual cosa el llevat d’arròs vermell és un suplement alimentari amb múltiples beneficis per a la salut, a més de prevenir i curar diferents patologies.

Per a l’elaboració de la nostra selecció de naturapatía, en Farmàcia Andorra hem volgut oferir-los els millors productes del mercat, en el qual podrà trobar la Llevat d’arròs vermell Santé Verte el convido a seguir llegint sobre el producte:

Share this Post!
About the Author : tecnic
0 Comment